• arkeologi työssään
  • luututkimus
  • arkeologisia mittauksia metsässä
  • kaivauslöytönä savitiivistettä
  • Mullin rautakautinen asuinpaikka
  • hautaröykkiö
  • kaivauksilta löytynyt luukätkö

Monialaista osaamista

Arkebuusi osuuskunnan jäsenistössä on monien eri alojen asiantuntijoita ja osaajia. Voimme tarjota laajan valikoiman erilaisia palveluja. Alla on joitakin esimerkkejä tarjonnastamme, kysy kuitenkin rohkeasti lisätietoja, mikäli kaipaat apua johonkin tiettyyn pulmaan.

Koulutusta, esitelmiä, kursseja

Kiinnostaisiko paikkakuntasi esihistoriaan liittyvä luento? Kaipaatko henkilökunnallesi muinaisjäännöksiin liittyvää täydennyskoulutusta? Vai haluaisiko työpaikkasi tyky-porukka järjestää muinaisjäännösretken? Oli sitten kyseessä parin tunnin esitelmä, yhden illan patikkaretki tai pidempi kurssi, voimme räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan paketin!

Tietoa kylteillä ja esitteillä

Toteutamme alusta alkaen opaskyltit ja informaatiotaulut luontopoluille, muinaisjäännöksille ja kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Tuotamme kohteisiin liittyvät esitteet, oppaat ja kohdekartat asiakkaan toivomusten mukaan. Kirjoitamme tekstit, keräämme kartta- ja kuva-aineistot ja suunnittelemme kylttien ja esitteiden graafisen ulkoasun. Hoidamme myös koko painatusprosessin asiakkaan puolesta.

Tarvitsetko apua markkinointiin?

Älä turhaan tuskaile kotisivujen uudistamista tai sosiaalisen median koukeroita. Kysy rohkeasti apua osuuskunnastamme! Tuotamme paitsi sähköisen median ratkaisuja myös perinteisiä paperisia mainos- ja markkinointiaineistoja, esitteitä ja julkaisuja. Jäsenistömme laaja-alaisen kokemuksen ja monipuolisen osaamisen vuoksi pystymme tarjoamaan apuamme moniin eri tarpeisiin. Katso tarkemmin henkilöesittelyistä ja ota yhteyttä.

Vanhoja-tauluja